Značka Intimissimi představila kolekci spodního prádla podzim - zima 2013/2014

07.08.2013 12:10

Svádění v té nejvyzývavější a nejkoketnější podobě; barvy jako klasická černá a bílá nebo nepřehlédnutelná a pozornost poutající sytá červená; hedvábí hladí vaše tělo, které působí velmi svůdně.

Kolekce Intimissimi podzim-zima 2013/2014 velí: svádějte smyslnými detaily a siluetami, které neponechávají nic náhodě.
 
Nová kolekce byla představena na Intimissimi Fashion Show, která se konala 23. a 24. července v italské Veroně. Celá módní show byla inspirována módou dvacátých let, což se projevilo jako skvělá volba. Svádění v té nejvyzývavější a nejkoketnější podobě. Barvy jako klasická černá a bílá nebo nepřehlédnutelná sytě červená. Krátký spot z show si můžete prohlédnout na serveru youtube.com.

Módní show v číslech:

  • 2000 hostů se zúčastnilo přehlídky
  • 14 módních blogerů z celého světa
  • 20 krásných modelek z celého světa, spolupracujících na přehlídkovém mole s Tamara Lazic, krásnou 22 letou modelkou, která se stala novou tváří Intimissimi
  • 16 hudebníků z  "Gaga Symphony Orchestra"

HAUTE COUTURE LINGERIE
Vlákna jsou lehká, skoro nehmatatelná, a detail je na prvním místě: kamínky a bílé perly střídají smyslné průhledy na nahé tělo. Znovu se objevují krajkové motivy, satén a tvarovací prádlo v retro stylu, které zdůrazní křivky. Hvězdou kolekce je dokonale vyvážená kombinace hedvábí a krajky v mimořádně rafinované paletě zahrnující klasickou černou a bílou i módní odstíny indigo, achát nebo lesní zeleň.

PRETTY WOMAN
Ramínka zdobená malými cvočky nebo štrasovými kamínky, průhledná karioka, doplňky na krk v sadě s negližé a kalhotkami brazilského střihu plus celá řada dalších detailů, díky nimž tuto linii ocení převážně mladé publikum. Koketní svůdnost se snoubí s luxusními, pečlivě vybranými materiály, jejichž atraktivitu umocňuje barevná paleta. Pudrová černá je neutrální barva, která se ideálně snoubí s barvou přírodního lnu nebo matného hedvábného saténu. Výsledkem je cudně-svůdný look, který se hodí pro každou příležitost. Cílem ale opět zůstává vášnivá hra svádění - svůdce navádí "na stopu" řada zajímavých detailů.

AUTUMN PAISLEY
Řada charakterizovaná kašmírovým vzorem "paisley" v teplých a přírodních barvách. Prádlo se vyznačuje jednoduchou siluetou i střihy při zachování svůdných linií. Toto motto se prolíná celou kolekcí, jež osloví příznivce jemné a přirozené ženskosti.

Jak je vidět, modely určené pro podzimní sezónu jsou skutečně úchvatné. Kousky připravené pro to nejchladnější období roku se jim však hravě vyrovnají.

ULTRA SEXY
Žena, která si vybere linii Ultra Sexy, miluje výzvu. Je to řada, která nabízí několik variant karioky, negližé se svůdně řešeným dolním dílem, vzhled kůže se smyslnými proplétanými detaily, průhlednou krajku, třásně a zvířecí vzory. Taková je nová kolekce, která je čirým ztělesněním těch nejbujnějších fantazií. Atraktivní detaily osloví i ty nejnáročnější zákaznice značky Intimissimi. Sexy, sexy, sexy - to je hlavní "poselství" řady Ultra Sexy.

LUXURY LINGERIE
Kolekce luxusního prádla, kde záleží na každém detailu. Perlami zdobené dekolty, aplikace ze třpytivých štrasových kamínků, polodrahokamů a flitrů jsou lákavé a koketní. Tato linie vyznává především eleganci, stane se tedy ideálním doplňkem večerní a gala garderoby. Barevné škále dominuje černá a bílá pro umocnění společenské atmosféry. Hedvábí, materiál, který je symbolem rafinovaného luxusu, se stane vaším svůdným partnerem bez ohledu na věk. V této řadě se mu dostává obzvláště lákavého zpracování.

CAPSULE LUCE navazuje na stejnojmennou řadu sezóny jaro-léto 2013. Nabízí čtyři temně černé modely zdobené lesklými kameny, které symbolizují svůdnou pozitivní energii. Podprsenka a top přímo vyzařují ideu delikátní průhlednosti; baby doll a bandeau podprsenka si pohrávají s barvami tón v tónu.

Úplnou novinkou jsou ozdoby na bradavky s bižuterní dekorací a jezdecký bičík. Díky tomuto "budoárovému" sortimentu je Capsule Luce tím, čím chce být celá kolekce: explicitním vyjádřením touhy být sexy a svůdná, ale bez známky vulgarity

FANCY AND PRINTS
Provázkový vzor kontrastuje s elegantně ženským stylem modelů hodících se do chladnějšího počasí. Zvířecí vzory na jednoduchých střizích a potisk květů a krajky jsou ideální volbou pro romantičky. Toto svádění je sice jen náznakové, ale o nic méně účinné. Řada Fancy and Prints přináší vždy střídmější styl, který je ale o to příjemnější a zajímavější.
Sváteční a novoroční atmosféru pomůže rozzářit také veselý puntíkatý trojrozměrný vzor.

Super sexy, svůdná a extra rafinovaná - kolekce Intimissimi znovu dokazuje, že značka umí nabídnout svůdné a intimní prádlo, které podtrhne jedinečnost každé ženy.
Datum:07.08.2013 12:10
Reklama

Pobyt ve vířivce vám zlepší spánek i náladu

Přemýšlíte nad tím, jak si zpříjemnit zimu? Přinášíme vám několik důvodů, proč byste se měli nad pořízením vířivky přeci jen zamyslet.

Zharmonizujte ducha i tělo pomocí vůní

Zpříjemněme si čas strávený doma vůní, která zharmonizujme ducha i tělo a navodí dokonalý okamžik nejen pro odpočinek.

S vášní pro moderní design

Nespresso představuje kolekci Nude vyrobenou z kávových slupek.

Já chci na pláž

Portál o cestování, zaměřený především na nejkrásnější pláže celého světa.

Život v Karibiku

Sledujte život na honduraském ostrově Roatan.

Jak se správně starat o spodní prádlo

Spodní prádlo je částí oblečení, která je nejblíže naší pokožce. Právě proto by měla odpovídat dostatečné kvalitě a pohodlnost rovněž nezanedbávejte.

Vaše fantazie. Váš Levi´s a Lego

Málokdo miluje kreativitu a hravost, stejně jako nekonečné možnosti individuálních úprav, víc než Levi´s.

Použij svůj hlas s Levi´s

Letošní kolekce s mottem Use Your Voice! se nese ve znamení maximálního sebevyjádření.

TWITTER
Reklama
PRÁVĚ V PRODEJI
VIDEO DNE

Warning: Illegal string offset 'id' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'name' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 2
AKCE

Warning: Illegal string offset 'date' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 7


Warning: Illegal string offset 'name' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 8


Warning: Illegal string offset 'perex' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 9

Reklama