s.Oliver_Kolekce pro PODZIM a ZIMU 2014-2015
s.Oliver_Kolekce pro PODZIM a ZIMU 2014-2015s.Oliver_Kolekce pro PODZIM a ZIMU 2014-2015s.Oliver_Kolekce pro PODZIM a ZIMU 2014-2015s.Oliver_Kolekce pro PODZIM a ZIMU 2014-2015s.Oliver_Kolekce pro PODZIM a ZIMU 2014-2015s.Oliver_Kolekce pro PODZIM a ZIMU 2014-2015

s.Oliver a kolekce podzim/zima 2014-2015

03.09.2014 09:00

I svět zvířat se promítl do nové kolekce s.Oliver pro PODZIM & ZIMU 2014/2015

Především na začátku sezóny je dámská móda tradičního segmentu s.Oliver Casual doslova pohlcena světem zvířat, toto téma se však v kolekci promítá dokonce několikrát. Dále se objeví prvky rocku, punku a grunge stylu. Klasické vzory, inspirované světovou metropolí módy Londýnem, jsou nově interpretovány. Do popředí se dostávají například dlouhovlasé příze, ve vánočním období pak třpytivé prvky a pečlivě provedené detaily. Vše v moderním casual stylu a s důrazem na kombinovatelnost. Také pánská móda si zakládá na různorodosti, variabilitě, smyslu pro detail a moderním stylu. Centrem pozornosti je období let 50. a 60., volnočasový casual styl se mísí s elegancí. Výsledkem jsou neotřelé styly a individuální, volně kombinovatelné outfity.

s.Oliver Casual WOMEN
Podzimní dámská kolekce s.Oliver nejprve zpracovává zvířecí motivy, v popředí se zebrou, tygrem a safari. Objevují se 3D potisky, maskáčový vzor, různé techniky zdobení či materiálové mixy. Pohodlná móda má sportovní - univerzitní nádech, typické jsou nápisy, hráčská čísla. V popředí jsou pohodlné volnočasové střihy, opraný vzhled a materiálové mixy. Najdete zde třeba polní a cargo bundy, harém a jogging kalhoty.
Na své si přijdou i zastánci výstřednějšího stylu. Následovat bude grunge styl s dávkou rocku. Kostka & růže jsou základním prvkem! Móda reflektuje styl Kurta Cobaina, flanelová kostkovaná košile v červenočerné kombinaci je samozřejmostí. Mezi materiály nabývá na významu šifon s potiskem. Chybět nebudou bundy v motorkářském stylu s asymetrickými zipy a výraznými cvoky, opraný vzhled a chladnější odstíny barev. Zdůrazněme oversized svetry či zavinovací sukně.

Další vlna, která se v dámských kolekcích prosazuje, dbá na zdobnost a prolínání stylů i uměleckých prvků. Tradiční staroanglický styl se potkává s květinovými potisky, mezi materiály vyniká žakár či tvíd. Těšit se lze na plédy, roláky, vše ve vysoce módním, elegantním až lehce nonšalantním stylu.

Pod heslem „Naturally Wild“ zavládnou příze s dlouhým vlasem a kožešiny. Příjemně hřejivá a huňatá móda se bude v zimních dnech hodit. Kontrastní úpravy povrchu, směsi materiálů v šedých a hnědých tónech, leopardí vzor i umělá kožešina jistě zaujmou.
V období Vánoc se prosadí vlněné příze, flitry a ozdobné kameny. Prvky elegance do módy vnášejí splývavé materiály a krajka. Opomenout nelze oblíbené úplety ani navracející se zvířecí motivy.

Z pohledu barev zůstává dominantní černá, doplněná o teplé odstíny šedé až antracitové. Svou roli sehrají odstíny hnědé, kávová a měděná. Sportovní nádech přináší žlutě tónovaný odstín khaki, sezónní barvou je také vínová, purpurová, královská a námořnická modř nebo lahvově zelená.

s.Oliver Casual MEN
Pánská kolekce začíná velmi moderně, rockově a svobodomyslně. Klasické denimové košile a maskáčové vzory vytvářejí cool casual look. Každopádně tradiční kostkované košile v pánské kolekci nesmějí chybět. Bezesporu zaujmou velké foto potisky na motivy let 50., design lebky typický pro tetování, výrazné límce, široké výstřihy, asymetrické zapínání či efekty matu a lesku. Výstřední jsou i materiály, do popředí se dostávají studené i lehce „zašlé“ odstíny barev, opraný a obnošený vzhled, zipy, cvoky i další metalické efekty, podtrhující motorkářský styl. Skinny jeans by v pánském šatníku neměly chybět.

Motto „Get out into nature!“ do kolekce vnáší sportovní ráz. Móda je funkční a stylová zároveň, s chytrými a propracovanými detaily. Převládají materiálové mixy, například vlna s nylonem, moderní outdoor pleteniny. Nylonová bunda s pletenými rukávy rozhodně zaujme! V kolekcích najdeme prvky leteckého stylu, volné sportovní střihy i vintage vzhled. V barvách se prosazuje námořnická modř s červenou nebo oranžová a petrolejová.

Závěr sezóny nabídne šarmantní casual módu, inspirovanou filmovými hvězdami 60. let. Švihácký a střídmě frajerský vzhled ve stylu Jamese Deana nebo Jamese Bonda nepůjde přehlédnout. Prodejny se zaplní zimními bundami, sportovními košilemi a blousony. V žádném pánském šatníku by neměly chybět klasické pánské kalhoty se střihem vykreslujícím siluetu ani další elegantní kousky.

V materiálech je velmi často používaná vlna, barevná paleta směřuje k odstínům červené, především vínové a temně červené, šedé a modré. Vše v doplnění nepostradatelné černé.

Více o s.Oliver na www.soliver.cz a https://cs-cz.facebook.com/s.Oliver.cz

O společnosti s.Oliver Bernd Freier GmbH & Co. KG
Společnost s.Oliver Bernd Freier GmbH & Co. KG, přední módní a lifestylová firma, byla založena před více než 40 lety Berndem Freierem, který v roce 1969 v německém městě Würzburg otevřel první maloobchodní prodejnu „Sir Oliver“ o rozloze 25 m2. V Německu firma sídlí dodnes, centrála s.Oliver se nachází ve městě Rottendorf. Během několika desítek let se firma stala jedním z předních módních řetězců nejen v Německu. V současné době patří s.Oliver mezi dvacet největších oděvních společností v Evropě.

„Skutečná móda pro skutečné lidi“

Módní a především také lifestylová značka s.Oliver přináší módu pro celou rodinu. Portfolio firmy zahrnuje vlastní produktové řady (s.Oliver Casual – dámská a pánská sportovně elegantní urban móda, QS by s.Oliver – dámská a pánská spontánní mladistvá móda, SIR Oliver – dámská a pánská elegantní business móda, s.Oliver Accessories – dámské a pánské doplňky, s.Oliver Bodywear (Beachwear) – dámské a pánské spodní prádlo, TRIANGLE by s.Oliver – dámské nadměrné velikosti (42 – 54), s.Oliver Junior – dětská móda) a licenční produkty (s.Oliver Shoes, Socks, Eyewear, Fragrances, Bed and Bath textiles, Time, Jewel, Umbrellas, Garden, Baby, Toys).

V ČR jsou k dostání kolekce QS by s.Oliver, s.Oliver Casual, SIR Oliver (dámské), s.Oliver Accessories a vybrané licenční zboží. Na Mall.cz pak můžete pořídit i dětské oblečení z kolekcí s.Oliver Junior.

Prostřednictvím 278 vlastních prodejen, 402 franšíz, 3.047 obchodů „shop-in-shop“ a 3.876 dalších prodejních míst firma působí ve více než 30 zemích světa. Každoročně rostoucí obrat firmy se 7.500 zaměstnanci se v roce 2013 zvýšil na 1,621 miliardy EUR (obrat skupiny včetně licenčních produktů). Od srpna 2006 značku s.Oliver mediálně podporovala po dobu téměř dvou let zpěvačka Anastacia. V roce 2009 byla v ČR, po distribuci značky prostřednictvím franšízy, založena samostatná pobočka s.Oliver CZ s.r.o., spadající přímo pod německou centrálu. V rámci ČR pořídíte sortiment s.Oliver v 15 vlastních prodejnách, více než 40 partnerských obchodech, pasážích 13 hypermarketů sítě Globus i na e-shopech (např. Mall.cz). Na českém trhu módní značka dlouhodobě podporuje například Nadaci Taťány Kuchařové Krása pomoci, zaměřující se na pomoc seniorům.
www.soliver.cz a www.facebook.com/s.Oliver.cz
 

Datum:03.09.2014 09:00
Reklama

Pobyt ve vířivce vám zlepší spánek i náladu

Přemýšlíte nad tím, jak si zpříjemnit zimu? Přinášíme vám několik důvodů, proč byste se měli nad pořízením vířivky přeci jen zamyslet.

Zharmonizujte ducha i tělo pomocí vůní

Zpříjemněme si čas strávený doma vůní, která zharmonizujme ducha i tělo a navodí dokonalý okamžik nejen pro odpočinek.

S vášní pro moderní design

Nespresso představuje kolekci Nude vyrobenou z kávových slupek.

Já chci na pláž

Portál o cestování, zaměřený především na nejkrásnější pláže celého světa.

Život v Karibiku

Sledujte život na honduraském ostrově Roatan.

Jak se správně starat o spodní prádlo

Spodní prádlo je částí oblečení, která je nejblíže naší pokožce. Právě proto by měla odpovídat dostatečné kvalitě a pohodlnost rovněž nezanedbávejte.

Vaše fantazie. Váš Levi´s a Lego

Málokdo miluje kreativitu a hravost, stejně jako nekonečné možnosti individuálních úprav, víc než Levi´s.

Použij svůj hlas s Levi´s

Letošní kolekce s mottem Use Your Voice! se nese ve znamení maximálního sebevyjádření.

TWITTER
Reklama
PRÁVĚ V PRODEJI
VIDEO DNE

Warning: Illegal string offset 'id' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'name' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 2
AKCE

Warning: Illegal string offset 'date' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 7


Warning: Illegal string offset 'name' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 8


Warning: Illegal string offset 'perex' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 9

Reklama