CARTIER

12.02.2015

THE PROPOSAL: NOVÝ FILM OD CARTIER OSLAVUJÍCÍ LÁSKU  



Oslava lásky a neočekávaná vyznání, to jsou témata nového krátkého filmu šperkařského domu Cartier: The Proposal. Režie filmu se ujal britský režisér Sean Ellis. Tak jako v případě L'Odyssée de Cartier, filmu z roku 2012, hlavními hvězdami jsou i zde šperky z nových kolekcí domu Cartier.

Ve spolupráci s francouzským scénáristou Olivierem Lecotem přináší Ellis tři milostné příběhy, tři páry a tři vyznání lásky, které na pozadí romantické Paříže - v Rodinově muzeu, ve výtahu před filharmonickým koncertem a při odletu milované ženy na letišti Charlese de Gaulla - spojuje nečekaně se objevující ikonická červená krabička.

První příběh diváka přenáší do prostředí Rodinova muzea, kde hra na schovávanou zavede mladou ženu (Christa Theret) do zahrad muzea k slavné Rodinově soše Myslitele a nezapomenutelné žádosti o ruku. Druhý příběh odhaluje sérii promeškaných příležitostí ve výtahu pařížské koncertní haly, jehož dveře se mezi milenci, ztvárněnými Oisinem Stackem a Anou Girardot, neustále zavírají. Příležitost vyjádřit svoji lásku a předat narozeninový dárek tak muž dostane až v nejvyšším patře. Poslední scénář odhaluje nenadálý zvrat událostí na letišti, kdy údajná ztráta pasu vede k překvapujícímu milostnému vyznání mezi dvěma manžely, ztvárněnými Nicolasem Bridetem a Anne Charrier.

SEAN ELLIS
Sean Ellis se do povědomí diváků dostal filmem Cashback, který byl v roce 2006 nominován na Oscara v kategorii Nejlepší krátký film. Jeho počin Metro Manila získal vedle dalších ocenění také cenu diváků na Sundance Film Festivalu v roce 2013.

Autor:Redakce Menhouse
Datum:12.02.2015
Reklama
Reklama
PRÁVĚ V PRODEJI
VIDEO DNE

Warning: Illegal string offset 'id' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'name' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 2
AKCE

Warning: Illegal string offset 'date' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 7


Warning: Illegal string offset 'name' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 8


Warning: Illegal string offset 'perex' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 9

Reklama