Art of Collaboration 2017

31.07.2017

Jedná se o další spolupráci se světoznámým fotografem Toddem Hido v rámci projektu „Art of Collaboration", a v hlavních rolích se představují topmodelky Eva Herzigová, Mariacarla Boscono, Grace Chen a model Simon Nessman. Kampaň nafocena v prostorách Lee House 2 v americkém Connecticutu nás zavadí do oblasti Fairfield, kterou neočekávaná vánice pokryla sněhovou přikrývkou. Tento architektonický skvost z poloviny minulého století přesně odpovídal představám kreativního ředitele Bottega Veneta, Tomase Maiera, právě k nafocení nejnovější podzimní kampaně.

Lee House 2 má pověstnou historii. Byl postaven v roce 1956 eponymním Johnem Blackem Lee, který je často označován jako šestý ze slavné pětice architektů "Harvard Five". Japonský architekt Toshiko Mori pak dohlížel na první obnovu v roce 1992 a o téměř deset let později Kengo Kuma převzal otěže a obnovil jeho původní slávu přidáním nového křídla v roce 2010.

Na pozadí  čerstvého sněhu kontrastujícího se skleněnými místnostmi a chodbami získaly šaty šité na míru pro Evu Herzigovou, Mariacarlu Boscono, Grace Chen a Simona Nessmana ještě velkolepějšího vyznění. „To bílé pozadí ještě více umocnilo barvy oděvů způsobem, který jsem ještě neviděl,“ říká Todd Hido.

Celý článek



Autor:redakce Menhouse
Datum:31.07.2017
Reklama
Reklama
PRÁVĚ V PRODEJI
VIDEO DNE

Warning: Illegal string offset 'id' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'name' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 2
AKCE

Warning: Illegal string offset 'date' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 7


Warning: Illegal string offset 'name' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 8


Warning: Illegal string offset 'perex' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 9

Reklama