Pit stop v centru Prahy

30.09.2016

Výměna pneumatik, natankování paliva, boj s časem o každou setinu sekundy – scénu jako z boxů elitních závodů Formule 1 dnes zažili přihlížející na Pražské magistrále. V 16.30 totiž na světelnou křižovatku k modelu bílého Porsche GT3RS stojícího na červené přiběhlo devět mechaniků v černých kombinézách, kteří luxusnímu vozu začali bleskově vyměňovat pneumatiky. Celá akce připomínající atmosféru skutečného pit stopu trvala přibližně 41 sekund, tedy dobu, než na semaforu padne zelená a nabídla tak náhodným kolemjdoucím nečekaný adrenalinový zážitek.



Nekonvenční guerillovou akci zorganizovala firma Advantage Cars ve spolupráci s audiovizuální produkční společností CinQ Visuals. „Cílem dnešní akce bylo netradičním způsobem upozornit na služby, které nabízíme. Jsme největším multibrandovým prodejcem luxusních vozů v Česku a neustále se pro naše klienty snažíme vymýšlet nové zajímavé akce a neotřelé formy prezentace,“ říká Lukáš Franěk z Advantage Cars.

Nápad vytvořit v centru Prahy improvizovaný pit stop pochází z dílny společnosti Cinq Visuals. „Bleskovou výměnu pneumatik natáčelo celkem jedenáct kamer,“ upřesňuje Robert Roszbeck, producent CinQ Visauls. „Na video z dnešní akce se můžete těšit v průběhu zítřka. Cílem je vytvořit obsah, který se bude samovolně šířit po sociálních sítích,“ uzavírá.

Autor:redakce Menhouse
Datum:30.09.2016
Reklama
Reklama
PRÁVĚ V PRODEJI
VIDEO DNE

Warning: Illegal string offset 'id' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'name' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 2
AKCE

Warning: Illegal string offset 'date' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 7


Warning: Illegal string offset 'name' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 8


Warning: Illegal string offset 'perex' in /webhosting/ftp/nexus/www.menhouse.eu/areas/akceBox.php on line 9

Reklama